tisdag 22 juli 2008

Aprilcamping

Har ni i Norge uttrycket 'aprilväder'? Det är iaf vad vi svenskar kallar oberäkneligt väder, där en dag kan vara snö, den andra sol och den tredje.. well, vad fanns det kvar?


Det är lite så det känns just nu. Igår var det regn. Och jag menar regn. Blev lite besviken på bristen av åska, men man kan ju inte få allt. Idag känns det nästan som det vore höst. Det är delvis vädret (grått och trist) och delvis att det är så lugnt i receptionen. Eftersäsongen känns litegrann såhär.

Men till aprilvädret, då. Har ni sett väderprognosen? Det ska bli värmebölja i helgen! (en äkta värmebölja är temperaturer över 25 grader, minst fem dagar i sträck. Så jag vet inte om det är en äkta äkta bölja.) Fullt ös, medvetslös! Vi har redan i princip fullbokat över helgen (stugor samt husvagnsplatser) men som alla vet kommer det mer folk när det är fint väder.

PDOL är i helgen också, jag och Anna tänkte besöka det anrika evenemanget på fredagskväll. Funderade på att gynna konkurrenten Pite Havsbad, men eftersom vi är så unga får vi inte bo där. Det är nämligen åldersgränsen 30 år på hela campingen nästa helg! Och då vi är bortskämda med 5*****-igt hör i Byske är det inte tal om att tälta i den lergrop som kallas festivalcamping.

Nån stil måste man väl ha?

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu får ni skärpa er med uppdateringen va?? Vill läsa mer om vad som händer på Byske Havsbad!!