söndag 29 juni 2008

Djurisk roligt

Det är ju inte bara repan och städet som jobbar här på campingen, vi har en massa annat folk också.

En av våra mest uppskattade avdelningar är den söta och rara Barnklubben (om jag smörar tillräckligt kanske de inte minns att vi inte vet var deras telefon är..), eller BK som den kallas i folkmun. (vilket då omedelbart gör att tjejerna som jobbar där kallas för BK-babes eller BK-tants eller andra variationer på temat). I år är det Emma (en tidigare servicepool/strandservice/kiosk/kärt barn har många namn-tjej som ar högst upp på Robins lista över misstänkta armband-makare.. Emma förnekar all kännedom om gåvan.)

och Ida (en BK-veteran, som i år förlorade sin wingman Maya till ett jobb på Glitter i CK)

Damerna tog med sig sina barn (eller andras =) ) till 4H-gården här i Byske tidigare i veckan och det är därifrån bilderna är. (vi väljer att inte publicera ansiktsbilder på barnen utan deras föräldrars tillstånd.) På 4H träffades det hästar och en gris och en stooor katt som verkade vara poppis bland både barn och ledare. Nästan lika stor som de mindre barnen =)

4H kommer till BK på campingyran den 15 juli, jag tror jag ska gå dit och prova på lite ponnyridning eller åtminstone åka lite häst och vagn. På tal om hästar var vakterna ute och rastade städets pålle igår.. De fick många blickar.

Nu är det snart stängningsdags, bara jag och vakterna kvar. En ensam bil står på parkeringen, det är Annas Gösta som blivit lämnad alldeles själv. Det kom in två norska linottar som nervöst stod och sneglade på godisskålen tills jag meddelade att det var okej att ta en godis. De kom tillbaka för en omgång till, men var vänliga nog att släppa papperet i papperskorgen. Det är det inte alla som gör...

Dags att låsa igen så jag får gå och sova nån gång. //Elin



2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen får BK lite uppmärksamhet i denna annars så repaninriktade bloggen :) Hit med lösenordet så fixar vi lite inlägg också ;)

Anonym sa...

förresten så har vi redan vår telefon sen lång tid tillbaka, vi tar det vi vill ha ;)